Peter Knol Bouwbedrijf

Bekijk onze diensten

Aardbeving schade

Wij hebben ons gespecialiseerd in het constructief herstellen van de ontstane schade door aardbevingen aan de binnen - en buitenkant van uw woning. De gehele procedure van offerte / bouwkundige opname / tot uitvoering verzorgen wij graag voor u.

Voor een advies, contra expertise of professioneel herstel kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 050-4042428 of via de contactpagina.

U levert zoveel mogelijk de bij u bekende informatie aan. De TCMG bepaalt op basis van de eerste inschatting van uw zaak of er voor de schadeafhandeling specifieke kennis nodig is en welke.

Verbouwingen

Een dakkapel, een uitbouw voor de nieuwe keuken, een extra kamer bovenop de garage of herinrichting van uw kantoor? Voor al uw kleinere en grotere verbouwingen bent u bij Peter Knol Bouwbedrijf aan het juiste adres.

Met een betrouwbaar team vakspecialisten gaan we voor u aan het werk. Peter Knol is als ervaren uitvoerder uw aanspreekpunt.

Nieuwbouw

Peter Knol Bouwbedrijf realiseert ook kleinschalige nieuwbouw projecten. Heeft u plannen voor een nieuw kantoor of huis? Besteed het uit aan een specialist met hart voor bouw en oog voor detail & kwaliteit.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud van uw huis of bedrijfspand is belangrijk. U investeert in de waarde van uw onroerend goed. We nemen u graag de zorg van het onderhoud uit handen.

Voor allerlei soorten onderhoudswerkzaamheden kunt u bij Peter Knol Bouwbedrijf terecht: vervanging kozijnen en houtreparaties, reparatie dakgoten, vervanging dakbedekking, installaties, spouwmuur isolatie, noem maar op.

Beveiliging

Natuurlijk wilt u het risico op inbraak zo veel mogelijk beperken. Dat doet u met een politiekeurmerk Veilig Wonen. Hiermee heeft u 90% minder kans op een inbraak. Peter Knol Bouwbedrijf is een erkend bedrijf voor het politiekeurmerk Veilig Wonen.

We geven bouwkundig advies op het gebied van veiligheid en installeren de modernste middelen. Van dievenklauwen, raamsloten en inbraakwerende deuren, tot alarminstallaties. Vraag naar de mogelijkheden.

Speciale projecten

Alle projecten zijn speciaal. Niet alleen voor u, maar ook voor ons. U vertrouwt uw verbouwing aan ons toe. Daar zijn we trots op. Met de grootste zorg werkt Peter Knol Bouwbedrijf aan diverse projecten, tot tevredenheid van opdrachtgevers.

Contactformulier

Stuur ons een bericht

Hulp nodig of wilt u meer weten?

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden, neemt u hiertoe contact met ons op via het contactformulier of onderstaand e-mailadres.

Image

Contact gegevens

info@peterknolbouwbedrijf.nl

Dorpsweg 5, 9755 PA Onnen