Peter Knol Bouwbedrijf

Dakgoten aanleggen

Een dakgoot of goot is een langgerekte bakvormige of halfronde constructie, die het doel heeft, het van het dak komende regen- en smeltwater op te vangen en af te voeren naar op bepaalde plaatsen aangebrachte verticale afvoerpijpen die aangesloten zijn dan wel uitkomen op de riolering, een regenton of een put.

Dakgoot Renovatie

Installatie van een dakgoot

Voor de afvoer van regenwater is het van groot belang dat de dakgoot goed bevestigd wordt.

De goot moet voldoende hellen om het regenwater naar de regenpijp te kunnen laten stromen. Wanneer het plaatsen van de dakgoot niet op de juiste manier gebeurd kunt u lekkage krijgen of zal het overvloedige (regen)water niet op de juiste plaats terecht komen.

Verschillende dakgoten

Dakgoten zijn er in verschillende materialen, zoals kunststof, zink, koper, aluminium, RVS en polyester. Het is belangrijk dat uw dakgoot er na plaatsing perfect uitziet. De afwerking van uw dakgoot is één van de belangrijkste zaken in dit proces.

Wij proberen u zo goed mogelijk te voorzien van advies en uiteindelijk van een vakkundig geplaatste dakgoot. Inclusief alle denkbare afwerkingen, zoals gootbeugels, windveren en smetplanken. In overleg met u wordt bepaald welk materiaal, welke kleur en welke extra's u wilt voor uw woning.

Vraag een gratis offerte aan

Stuur ons een bericht

Wilt u graag meer weten?

Wilt u meer weten over het plaatsen van een dakgoot of meerdere dakgoten of met het uitzoeken van de juiste dakgoot/dakgoten voor uw woning of bedrijf? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Image

Contact gegevens

info@peterknolbouwbedrijf.nl

Dorpsweg 5, 9755 PA Onnen