Peter Knol Bouwbedrijf

Hang- en sluitwerk

Hang- en sluitwerk is de verzamelnaam voor alle producten en halffabricaten die gebruikt worden om deuren en beweegbare ramen af te hangen, te openen, vast te zetten, te sluiten en op slot te doen. Tot hangwerk behoren onder andere scharnieren en gehengen. Tot sluitwerk behoren onder andere sloten, schuiven en grendels. Tot het beslag horen raam- en deurkrukken.

Lorem ipsum
Lorem ipsum

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Peter Knol Bouwbedrijf plaatst uw hang en sluitwerk en uw beslag vakkundig en snel.

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is een keurmerk voor woningen die voldoen aan een aantal eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale zekerheid.

Bovendien geven de meeste verzekeraars korting op de premie van uw inboedelverzekering, indien uw woning gecertificeerd is. Een kleine investering geeft naast een veilig gevoel dus ook financiƫle voordelen.

Om het certificaat Beveiligde Woning te verkrijgen, moet de woning zijn voorzien van hang- en sluitwerk dat aan hoge eisen voor inbraakpreventie voldoet. Als u zeker wilt weten dat uw hang- en sluitwerk voldoet aan de hoge eisen voor inbraakpreventie, let dan vooral op het logo van SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) op het hang- en sluitwerk of het "V" logo.

Image

Contact gegevens

info@peterknolbouwbedrijf.nl

Dorpsweg 5, 9755 PA Onnen