Peter Knol Bouwbedrijf

Kozijnen

Het vervangen van uw kozijnen is het perfecte moment om uw wensen in kaart te brengen. Door vooraf goed te bedenken welke eigenschappen u belangrijk vindt aan een kozijn, is de kans groot dat u de juiste keuze maakt.

Er zijn verschillende soorten kozijnen waar u uit kunt kiezen als u nieuwe kozijnen wilt plaatsen. Zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld kunststof, hout, aluminium of staal.

Deze materialen hebben unieke eigenschappen en voordelen. Zo is kunststof zeer onderhoudsarm en isoleert het goed. Ook aluminium is onderhoudsarm. Het kan net zoals staal eenvoudig grote ruiten dragen. Een voordeel van hout is dat het te bewerken is en dat het een levensduur kan hebben van wel 75 jaar.

Lorem ipsum

Soorten kozijnen

De belangrijkste eigenschappen van de soorten kozijnen op een rijtje:

Hout: bewerkbaar, lange levensduur

Kunststof: onderhoudsarm, goede isolatie

Aluminium: onderhoudsarm, sterk

Staal: onderhoudsarm, sterk

Het inmeten, bestellen en plaatsen van kozijnen is werk waar u ervaring voor moet hebben. Het plaatsen van kozijnen is gespecialiseerd werk wat u beter over kunt laten aan de kozijnen specialist.

Contactformulier

Stuur ons een bericht

Moeten wij uw kozijnen plaatsen?

Peter Knol Bouwbedrijf is een gespecialiseerd bouwbedrijf die precies weet hoe wij uw kozijnen moeten plaatsen. Voor meer informatie over het leveren en plaatsen van uw kozijnen kunt u contact met ons opnemen het contacformulier of onderstaand e-mailadres.

Image

Contact gegevens

info@peterknolbouwbedrijf.nl

Dorpsweg 5, 9755 PA Onnen