Peter Knol Bouwbedrijf

Tegelwerk

Het werk van een tegelzetter lijkt op dat van een metselaar. Met uiterste precisie zet hij de tegels in de specie of speciale tegellijm. Door onze jarenlange ervaring met tegels zetten, kunnen wij een perfect eindresultaat garanderen. Wij betegelen voor u uw toilet, badkamer, keuken en vloer met de door u gewenste tegel.

Tegels kunnen wij lijmen op vrijwel iedere ondergrond, zelfs over al geplaatste tegels.

Peter Knol Bouwbedrijf is innovatief, gaat met de tijd mee maar zet met het grootste plezier traditioneel tegelwerk voor u.

Tegelwerkzaamheden

Het installeren van diverse soorten tegels

De twee meest voorkomende soorten tegels zijn: natuursteen tegels en keramische tegels. Daarnaast heeft u ook de keuze om te gaan voor cement tegels (Portugese en Marokkaanse) of houtlooktegels. Onder natuursteen- en keramische tegels vallen diverse soorten tegels van verschillende materialen, grootte en diktes die de prijs doen stijgen of dalen.

Benieuwd naar wat de meest geschikte tegel is voor uw ruimte en wat het laten plaatsen van tegels kost? Wij kunnen u voorzien van informatie op maat die uw zoektocht naar de beste passende tegel makkelijker maakt. Ervaren tegelzetters hebben de tegelklus snel en professioneel geklaard.

Vraag een gratis offerte aan

Stuur ons een bericht

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u meer weten over het onze tegel werkzaamheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Image

Contact gegevens

info@peterknolbouwbedrijf.nl

Dorpsweg 5, 9755 PA Onnen