Peter Knol Bouwbedrijf

Assen

Tot het werkgebied van Peter Knol bouwbedrijf behoort Assen. Met een ervaring van meer dan zeventien jaar heeft bouwbedrijf Assen zich ontwikkeld tot een allround vakman. De diensten worden verricht voor particuliere klanten en voor bedrijven. Tot het dienstenpakket behoort het uitvoeren van nieuwbouwprojecten op kleine schaal. Maar ook voeren wij in de regio rond Assen talrijke projecten op het gebied van verbouwingen uit.

Ook kunt u ons inschakelen als u een aanbouw of een uitbouw aan uw woning wenst. Voor deskundig onderhoud aan een woning of bedrijfspand is Peter Knol bouwbedrijf DE aangewezen partij. Bent u op zoek naar een bedrijf wat een professionele beveiliging kan verzorgen van een pand? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Bij alle werkzaamheden wordt rekening gehouden met bouwkundige omstandigheden en technische vereisten. Het hechte, enthousiaste team van bouwbedrijf Assen beschikt over een gedegen vakkennis en houdt deze deze ook voortdurend op peil door een goede bijscholing. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen op ons vakgebied.

Bij alle projecten wordt goed rekening gehouden met de wensen en behoeften van de klant en het beschikbare budget. Doordat wij gebruikmaken van uitstekende kwaliteit materialen en gereedschappen bent u altijd verzekerd van een optimaal en duurzaam eindresultaat.

Omdat wij beschikken over een breed netwerk van vaklieden kunnen wij een aantal zaken in de regio Assen uitbesteden, waardoor wij een breed dienstenpakket kunnen aanbieden. U heeft hierbij te maken met ??n aanspreekpunt, wat een snelle uitvoering van een project en een goede communicatie ten goede komt. Voor vrijwel alle klussen op het gebied van installatiewerkzaamheden, stucwerk, dakdekkers- en bestratingswerkzaamheden kunt u ons inschakelen.

Peter Knol bouwbedrijf heeft het VCA keurmerk, wat een veilige en vakbekwame werkwijze garandeert.

Wilt u uw pand voorzien van nieuwe kozijnen, of verfraaien met een schuifpui of een dakraam? Alles is mogelijk. Ook het plaatsen van garages, carports, lichtkoepels en de aanleg van trappen, het plaatsen van deuren, dakgoten en het aanbrengen van betegeling kan door ons verzorgd worden.

Voorzien van al het woongemak

Om meer ruimte in uw woning te cre?ren plaatsen wij serres. Ook zijn wij gespecialiseerd in de plaatsing van complete keukens en badkamers. Voor alle elektriciteitswerkzaamheden en metsel- en voegwerken en isolatiewerken bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Als een kozijn, een dakbedekking of dakgoot gerepareerd of vervangen moet worden of u wilt een spouwmuur ge?soleerd hebben. Dan kunt u een beroep doen op onze expertise.

Naast bovenstaande werkzaamheden heeft Peter Knol bouwbedrijf zich gespecialiseerd in het verhelpen van houtrot, door een vakkundige reparatie of waar nodig vervanging van de aangetaste delen.

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Peter Knol Bouwbedrijf beschikt over het politiekeurmerk Veilig Wonen.

Op professionele wijze worden inbraakbeveiligingen door ons verzorgd voor uw pand of woning in de regio Assen. Door een effectieve inbraakbeveiliging wordt de kans op inbraak met ongeveer negentig procent verminderd.
Wij hebben ons gespecialiseerd in het verzorgen van inbraakbeveiligingen. U kunt daarbij denken aan het installeren van complete alarminstallaties, maar ook aan de montage van dievenklauwen en inbraakvertragende deuren.

Contactformulier

Stuur ons een bericht

Wilt u meer informatie?

Bent u benieuwd wat Peter Knol Bouwbedrijf voor u kan beteken in de regio Assen? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar onderstaand adres. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren.

Image

Contact gegevens

info@peterknolbouwbedrijf.nl

Dorpsweg 5, 9755 PA Onnen